ISAW Edge Camo

09-06-2016 21:11

ISAW Edge Camo en Full Gear edition

 
Isaw heeft naast de bestaande ISAW Edge en Wing nu ook een camo edition uitgebracht. Deze gelimiteerde oplage is uitgevoerd in een speciale en trendy camouflage print.
 
  
 
De Edge is onder prijsbewuste sportcamera gebruikers een ware hit, niet zo gek natuurlijk vanwege de uitstekende beeldkwaliteit, het slimme kleine design en de grote en ruime mate van instelbaarheid met mytune. Dit wordt bevestigd door diverse onafhankelijke reviews van bijvoorbeeld TECHRADAR 
 
Om zich te onderscheiden heeft ISAW nu de Edge en de Wing in een camouflage edition uitgebracht, 
 
Is dit een goede keuze?
 
Volgens mij wel, want er zijn inmiddels al zoveel sportcamera modellen op de markt dat je naast een perfecte techniek ook een bepaalde uitstraling moet hebben om jezelf te positioneren. ISAW is op dat gebied misschien een beetje te verglijken met Apple.
 
Pakken ze het goed aan? 
 
Daar heb ik mijn twijfels bij. ISAW heeft de Edge danwel een trendy uiterlijk gegeven maar heeft een aantal accessoires weggelaten terwijl de camera duurder is dan de standaard Edge??
Zo is er geen zuignap en handgreep meer te vinden en dat is jammer want met name die zuignap is een leuke accessoire omdat deze erg sterk is en geschikt is voor een ronde en een platte ondergrond.
 
 
Bij Opticam zijn het daarmee eens en hebben daarom een complete set samengesteld. De Edge Full Gear Edition. Door hun jarenlange ervaring op het gebied van sportcameras hebben ze een set samengesteld rond de ISAW Edge Camo en hebben daar een aantal essentiele accessoires toegevoegd.
 
Naast de standaard accessoires tref je een snelle 64GB geheugenkaart, de originele handgreep, een grote opberg koffer in camouflage print, een hoofdband in camouglage print en een extra accu toegevoegd. Daarnaast krijg je ook nog € 20,00 pakket voordeel.
 
 
Met deze accessoires heb je een complete set waar je ook nog eens door de camouflage print jezelf kunt onderscheiden, over de beeldkwaliteit hoeven we het niet te hebben verder want die is al topklasse.