Starlight nachtzicht bij Vimtag

27-07-2021 11:56

Camera beelden in het donker met een VIMTAG Starlight beveiligingscamera

Het zal geen verassing zijn dat de meeste  inbraken, vandalisme en andere vervelende zaken plaatsvinden als het donker is.
Daarom zijn de meeste bewakingscamera's voorzien van een of andere nachtzicht mogelijkheid. Meestal is dit infrarood en heb je een zwart/ beeld dat best duidelijk is. Maar er is altijd ruimte voor verbetering. Een grote wens is het voor veel camera bezitters om ook in het donker kleuren beelden te hebben, deze geven immers nog meer informatie over de daders of de gebeurtenis.
De eerste verbetering was het combineren van een buitenlamp met camera. Een voorbeeld hiervan is de Vimtag B4 ip bewakingscamera met buitenlamp
Door de bewegingsdetectie gaan er witlicht leds branden net als bij een buitenlamp en zullen de beelden in kleur worden weergegeven. 
De nieuwste innovatie zijn de is de StarLight beeld sensor. Deze sensor zorgt ervoor dat er slechts heel weinig licht nodig is om toch kleuren beelden te maken in het donker. 

Starlight camera's.

Een bewakingscamera voorzien van een Starlight beeld sensor heeft slecht heel weinig licht nodig. De sensor is zeer gevoelig en kan met het laatste beetje restlicht in het donker beelden maken zonder dat er infrarood verlichting of een buitenlamp nodig is. Vandaar ook de naam Starlight, slechts het licht van de sterren is nodig om toch duidelijke herkenbare beelden te maken. 

Vimtag.

Vimtag staat bekend om zijn innovatie IP bewakingscamera's. Zaken als versleuteling van gegevens en gebruiksgemak zijn speerpunten in het modellen programma. Nu is inmiddels ook het eerste Starlight model leverbaar geworden. Het is de Vimtag VT-843 draaibare IP bewakings camera.